Exercise 11

Instructions to Solve
From that moment his life became intolerable. He passed his days in apprehension of each succeeding night; and ...(1)... night the vision ...(2)... back again. As room he ...(3)... locked himself up in his room he ...(4)... to struggle; but in vain. An ...(5)... force lifted him up and pushed him ...(6)... the glass, as if to call the phantom, and before long he saw it ...(7)... in the spot where the crime was ...(8)... lying with arms and legs outspread the way of body ...(9)... found. Then the dead girl ...(10)... and came toward him with the little steps just as the child had dome when she came out of river.

Question 1 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). all
B). each
C). every
Answer : Option C

Question 2 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). comes
B). come
C). came
Answer : Option C

Question 3 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). had been
B). had
C). was
Answer : Option B

Question 4 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). strives
B). strived
C). strove
Answer : Option C

Question 5 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). compelling
B). irresistible
C). overwhelming
Answer : Option B

Question 6 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). upon
B). towards
C). against
Answer : Option B

Question 7 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). laid
B). lying
C). laying
Answer : Option B

Question 8 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). perpetrated
B). done
C). committed
Answer : Option C

Question 9 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). has been
B). had been
C). was
Answer : Option B

Question 10 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). stood up
B). raised up
C). rose up
Answer : Option A