Exercise 13

Instructions to Solve
An old scholar ...(1)... that Truth was in country. He ...(2)... to find her, as he had devoted his life to studying her in all her ...(3)... He came upon the cottage in the ...(4)... where Truth lived. He ...(5)... on the door. Truth ...(6)... what he wanted. The scholar ...(7)... who she was. He added that he had ...(8)... a thousand times ...(9)... She really was ...(10)...

Question 1 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). hard
B). herd
C). heard
D). hired
Answer : Option C

Question 2 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). decide
B). decides
C). decided
D). decision
Answer : Option C

Question 3 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). firms
B). forms
C). farms
D). ferms
Answer : Option B

Question 4 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). maintain
B). fountain
C). mountain
D). plantain
Answer : Option C

Question 5 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). locked
B). shocked
C). knocked
D). pocked
Answer : Option C

Question 6 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). told
B). said
C). asked
D). advised
Answer : Option C

Question 7 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). explored
B). exhorted
C). explained
D). exported
Answer : Option B

Question 8 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). wandered
B). wondered
C). wondrous
D). wounded
Answer : Option B

Question 9 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). which
B). what
C). whom
D). whose
Answer : Option B

Question 10 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). like
B). lake
C). lick
D). lack
Answer : Option A