Exercise 14

Instructions to Solve
Four cases of burglary have been ...(1)... with the arrest of one ...(2)... criminal. The police have ...(3)... gold and silver jewellery from him. The police increased their public contacts with the residents of the area after following a spate of burglaries. They held corner meetings to ...(4)... the residents on steps to ...(5)... prevention. They were ...(6)... to inform their neighbours if they had to ...(7)... their houses unattended. Consequently, some ...(8)... of the locality observed one ...(9)... leaving an empty house. He was ...(10)... and a cases was registered.

Question 1 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). connected
B). adjusted
C). solved
D). deferred
E). dealt
Answer : Option C

Question 2 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). notorious
B). more
C). thief
D). imprisoned
E). extremely
Answer : Option A

Question 3 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). withdrawn
B). amassed
C). sold
D). recovered
E). stolen
Answer : Option D

Question 4 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). harass
B). arrest
C). probe
D). threaten
E). educate
Answer : Option E

Question 5 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). loss
B). crime
C). its
D). burglar
E). their
Answer : Option B

Question 6 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). required
B). forbidden
C). instructed
D). entrusted
E). forced
Answer : Option A

Question 7 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). paint
B). sell
C). protect
D). leave
E). build
Answer : Option D

Question 8 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). criminals
B). neighbours
C). burglars
D). pedestrians
E). residents
Answer : Option E

Question 9 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). stranger
B). resident
C). neighbour
D). entrant
Answer : Option A

Question 10 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). misled
B). apprehended
C). neglected
D). boycotted
E). informed
Answer : Option B