Exercise 17

Instructions to Solve
In the large shops ...(1)... for Diwali are begun ...(2)... or six weeks before ...(3)... actual day. Shop owners ...(4)... Diwali because lots of ...(5)... are given, which means ...(6)... goods are bought than ...(7)...any other time of ...(8)... year. The main shops ...(9)... decorated many weeks before ...(10)... to tempt people to buy things.

Question 1 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). preparations
B). shopping
C). purchases
D). preparing
Answer : Option A

Question 2 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). two
B). five
C). few
D). couple
Answer : Option B

Question 3 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). a
B). an
C). the
D). which
Answer : Option C

Question 4 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). hate
B). anticipate
C). recommend
D). like
Answer : Option D

Question 5 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). purchases
B). prizes
C). presents
D). presentation
Answer : Option C

Question 6 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). many
B). more
C). few
D). less
Answer : Option B

Question 7 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). at
B). in
C). on
D). for
Answer : Option A

Question 8 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). any
B). a
C). the
D). this
Answer : Option C

Question 9 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). were
B). are
C). have been
D). will be
Answer : Option B

Question 10 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). occasion
B). festival
C). festivities
D). Diwali
Answer : Option D