Exercise 22

Instructions to Solve
Many parents greet their children's teenage years with needless dread. While teens ...(1)... assault us with heavy metal music ...(2)... outlandish clothes and spend all ...(3)... time with friends, such behaviour ...(4)... adds up to full scale revolt teenage ...(5)... according to psychologist laurence steinberg, has been ...(6)... exaggerated. Sociologist Sanford Dornbusch agrees. "The ...(7)... teenagers inevitably rebel is a ...(8)... that has the potential for great family ...(9)..." say Dornbusch. He believes the notion can ...(10)... communication during this critical time for parents to influence youngsters.

Question 1 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). should
B). may
C). must
D). can
Answer : Option B

Question 2 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). put
B). show
C). dress
D). flaunt
Answer : Option D

Question 3 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). our
B). their
C). his
D). her
Answer : Option B

Question 4 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). infrequently
B). sporadically
C). scarcely
D). always
Answer : Option D

Question 5 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). revolution
B). mania
C). subversion
D). rebellion
Answer : Option D

Question 6 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). greatly
B). hardly
C). never
D). always
Answer : Option B

Question 7 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). surmise
B). idea
C). complaint
D). accusation
Answer : Option B

Question 8 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). story
B). reality
C). fact
D). myth
Answer : Option B

Question 9 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). ruin
B). harm
C). defeat
D). downfall
Answer : Option A

Question 10 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). damage
B). destroy
C). injure
D). suffocate
Answer : Option D