Exercise 24

Instructions to Solve
Well it was done and the debt was paid. But I began to feel ...(1)... sorry for myself that I could not ...(2)... it, I made up my mind never to steal ...(3)... I also made up my mind to tell ...(4)... to my father. But I did not have the ...(5)... to speak to him. It was not that ...(6)... was afraid that my father would beat me. I ...(7)... not remember any time when he beat ...(8)... of us. I was afraid that my confession ...(9)... cause him great pain. But I ...(10)... felt that I had to take this risk. I would never be happy again unless I told everything to my father.

Question 1 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). so
B). as
C). very
D). too
Answer : Option A

Question 2 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). accept
B). like
C). bear
D). understand
Answer : Option C

Question 3 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). also
B). again
C). still
D). ever
Answer : Option B

Question 4 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). anything
B). something
C). nothing
D). everything
Answer : Option D

Question 5 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). bravery
B). courage
C). fortitude
D). gallantry
Answer : Option B

Question 6 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). I
B). he
C). she
D). me
Answer : Option A

Question 7 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). would
B). should
C). do
D). did
Answer : Option D

Question 8 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). all
B). some
C). any
D). none
Answer : Option C

Question 9 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). shall
B). can
C). will
D). would
Answer : Option D

Question 10 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). soon
B). again
C). once
D). since
Answer : Option A