Exercise 25

Instructions to Solve
Faced with an ...(1)... number and variety of products on the market managers are finding it more diificult to ...(2)... demand and plan production orders ...(3)... As a result ...(4)... forecasts are interesting and along with them, the costs of those errors. Many managers today ...(5)... speed is the ...(6)... have turned to one or another popular production scheduling system. But these tools tackle only part of the problem ...(7)... really needed is a way to ...(8)... forecasts and simultaneiusly redesign planning process to ...(9)... the impact of ...(10)... forecasts.

Question 1 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). exact
B). equal
C). optimum
D). eccentric
E). unprecedented
Answer : Option E

Question 2 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). meet
B). predict
C). ignore
D). accept
E). register
Answer : Option B

Question 3 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). immediately
B). quickly
C). accordingly
D). positively
E). spontaneously
Answer : Option C

Question 4 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). inaccurate
B). buoyant
C). frequent
D). inadequate
E). exorbitant
Answer : Option A

Question 5 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). consider
B). neglecting
C). visualising
D). believing
E). notwithstanding
Answer : Option D

Question 6 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). problem
B). answer
C). source
D). outcome
E). lacuna
Answer : Option B

Question 7 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). what's
B). That's
C). one
D). Managers
E). Companies
Answer : Option A

Question 8 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). ignore
B). obtain
C). vitiate
D). negate
E). improve
Answer : Option E

Question 9 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). rationalise
B). substantiate
C). minimise
D). counter
E). tolerate
Answer : Option C

Question 10 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). dangerous
B). absolute
C). unpredicted
D). erroneous
E). popular
Answer : Option E