Exercise 35

Instructions to Solve
I noticed George Ramsay at the restaurant. He was starting into space. He looked as though the burden of the whole world sat on his shoulders. I ...(1)... at once that his unfortunate brother ...(2)... trouble again. I suppose every family has a black ...(3)... Tom has been ...(4)... trail to his family ...(5)... twenty years. He had begun life decently enough; he went ...(6)... business, married and had two children. The Ramsay were ...(7)... respectable people, and there was every ...(8)... to suppose that Tom Ramsay would have a useful and ...(9)... career. But one day without warning, he ...(10)... that he did not like to work, and that he was not suited ...(11)... marriage. He wanted to enjoy ...(12)... He would listen ...(13)... no advice. He left his wife and his ...(14)... He had ...(15)... money and he spent two happy years in the various capitals of Europe. Rumours of his ...(16)... reached his relations from time to time and they were ...(17)... He certainly ...(18)... a very good time. They shook their heads and asked what ...(19)... when his money was spent. they soon found out that he was broke and wanted to ...(20)... home.

Question 1 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). believed
B). suspected
C). agreed
Answer : Option B

Question 2 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). had been causing
B). was causing
C). will cause
Answer : Option B

Question 3 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). goat
B). sheep
C). wolf
Answer : Option B

Question 4 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). sore
B). bitter
C). sweet
Answer : Option B

Question 5 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). since
B). for
C). in
Answer : Option B

Question 6 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). into
B). for
C). to
Answer : Option A

Question 7 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). utterly
B). perfectly
C). wholly
Answer : Option B

Question 8 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). reason
B). cause
C). point
Answer : Option A

Question 9 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). profitable
B). bad
C). honourable
Answer : Option A

Question 10 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). said
B). announced
C). wrote
Answer : Option B

Question 11 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). to
B). for
C). with
Answer : Option B

Question 12 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). himself
B). idleness
C). others
Answer : Option A

Question 13 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). to
B). in
C). with
Answer : Option A

Question 14 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). job
B). house
C). relatives
Answer : Option A

Question 15 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). a little
B). little
C). no
Answer : Option A

Question 16 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). habits
B). doings
C). whereabouts
Answer : Option B

Question 17 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). deeply
B). shocked
C). disappointed
Answer : Option B

Question 18 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). has
B). had
C). will have
Answer : Option B

Question 19 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). would happen
B). happened
C). will happen
Answer : Option A

Question 20 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). come back
B). go
C). will happen
D). settle
Answer : Option A