Exercise 2

Instructions to Solve
In each questions below five words are given. Find out that word, the spelling of which is WRONG. The letter of that word is the answer. If all the four words are spelt correctly, the answer is 'E', i.e., "All Correct".

Question 1 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). Appraise
B). Commend
C). Mentanence
D). Behavior
E). All correct
Answer : Option C

Explanation :

Maintenance


Question 2 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). Passion
B). Fashion
C). Ration
D). Tution
E). All correct
Answer : Option D

Explanation :

Tuition


Question 3 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). Amature
B). Manual
C). Nephew
D). Athletic
E). All correct
Answer : Option A

Explanation :

Amateur


Question 4 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). Inflamable
B). Musician
C). Righteousness
D). Negotiate
E). All correct
Answer : Option A

Explanation :

Inflammable


Question 5 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). Geography
B). History
C). Chemistry
D). Commerce
E). All correct
Answer : Option E

Question 6 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). Immature
B). Imminent
C). Ilicit
D). Imperative
E). All correct
Answer : Option C

Explanation :

Illicit


Question 7 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). Quarreled
B). Rebellious
C). Commission
D). Mirraculous
E). All correct
Answer : Option D

Explanation :

Miraculous


Question 8 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). Lenient
B). Nationalism
C). Overhaul
D). Transfered
E). All correct
Answer : Option D

Explanation :

Transferred


Question 9 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). Refuse
B). Repute
C). Despute
D). Confuse
E). All correct
Answer : Option C

Explanation :

Dispute


Question 10 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). Urge
B). Merge
C). Perge
D). Surge
E). All correct
Answer : Option C

Explanation :

Purge


Question 11 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). Boundary
B). Exhibit
C). Depresion
D). Demonstration
E). All correct
Answer : Option C

Explanation :

Depression


Question 12 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). Logical
B). Ludicrucous
C). Lovely
D). Lonesome
E). All correct
Answer : Option B

Explanation :

Ludicrous


Question 13 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). Periphery
B). Advurtise
C). Courteous
D). Indefinite
E). All correct
Answer : Option B

Explanation :

Advertise


Question 14 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). Dismiss
B). Dispel
C). Disservice
D). Discribe
E). All correct
Answer : Option D

Explanation :

Describe


Question 15 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). Period
B). Saggest
C). Famous
D). Reference
E). All correct
Answer : Option B

Explanation :

Suggest


Question 16 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). Formulate
B). Formidable
C). Forman
D). Format
E). All correct
Answer : Option C

Explanation :

Foreman


Question 17 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). Aristocracy
B). Prophecy
C). Beaureacuracy
D). Democracy
E). All correct
Answer : Option C

Explanation :

Bureaucracy


Question 18 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). Artificial
B). Aggrevate
C). Forefront
D). Negligence
E). All correct
Answer : Option B

Explanation :

Aggravate


Question 19 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). Benificial
B). Regular
C). Despise
D). Deprave
E). All correct
Answer : Option A

Explanation :

Beneficial


Question 20 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). Psychologist
B). Psychaitrist
C). Physiologist
D). Psychoanalyst
E). All correct
Answer : Option B

Explanation :

Psychiatrist


Question 21 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). Conserve
B). Reserve
C). Diserve
D). Preserve
E). All correct
Answer : Option C

Explanation :

Deserve


Question 22 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). Filled
B). Fulfiled
C). Expelled
D). Skilled
E). All correct
Answer : Option B

Explanation :

Fulfilled


Question 23 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). Seperation
B). Desertion
C). Rejoice
D). Serenity
E). All correct
Answer : Option A

Explanation :

Separation


Question 24 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). Transmit
B). Attribute
C). Constitute
D). Investegate
E). All correct
Answer : Option D

Explanation :

Investigate


Question 25 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). Peaceful
B). Skillful
C). Beautyful
D). Hopeful
E). All correct
Answer : Option C

Explanation :

Beautiful


Question 26 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). Numerous
B). Nucleus
C). Nuisence
D). Numismatics
E). All correct
Answer : Option C

Explanation :

Nuisance


Question 27 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). Choclate
B). Woolen
C). Parliament
D). Biscuit
E). All correct
Answer : Option A

Explanation :

Chocolate


Question 28 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). Grammer
B). Hammer
C). Manner
D). Stammer
E). All correct
Answer : Option A

Explanation :

Grammar


Question 29 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). Deploy
B). Emply
C). Supply
D). Reply
E). All correct
Answer : Option B

Explanation :

Employ


Question 30 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). Approach
B). Compartment
C). Restaurant
D). Municipality
E). All correct
Answer : Option E

Question 31 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). Irritate
B). Turmoil
C). Ignorent
D). Terrible
E). All correct
Answer : Option C

Explanation :

Ignorant


Question 32 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). Intellectual
B). Opportunity
C). Efficiency
D). Responsibility
E). All correct
Answer : Option E

Question 33 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). Narrator
B). Overseer
C). Pretence
D). Licence
E). All correct
Answer : Option E

Question 34 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). Burglar
B). Designation
C). Controversy
D). Ratificasion
E). All correct
Answer : Option D

Explanation :

Ratification


Question 35 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). Leisure
B). Nuisance
C). Opineon
D). Mystery
E). All correct
Answer : Option C

Explanation :

Opinion


Question 36 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). Differed
B). Suffered
C). Offered
D). Reffered
E). All correct
Answer : Option D

Explanation :

Referred


Question 37 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). Permission
B). Ambition
C). Admision
D). Submission
E). All correct
Answer : Option C

Explanation :

Admission


Question 38 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). Collision
B). Superstition
C). Conversation
D). Humilation
E). All correct
Answer : Option D

Explanation :

Humiliation


Question 39 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). Gentalman
B). Criticise
C). Valuable
D). Continuous
E). All correct
Answer : Option A

Explanation :

Gentleman


Question 40 :

(solve as per the instructions given above in red color)


A). Punctuation
B). Fashion
C). Pention
D). Ration
E). All correct
Answer : Option C

Explanation :

Pension