Set - 3

Question 1 :

In the following url http://localhost/Peoplesoft/EMPLOYEE/PSFT_HR/c/PROCESS_SCHEDULER.PRCSTYPEDEFN.GBLwhich one is the component definition?

Answer :

PRCSTYPEDEFN.GBL


Question 2 :

I have created a Menu and a Page and given user access to that page, which of the tables gets affected on this (Scenario)?

Answer :

PeopleTools Tables


Question 3 :

You are a PeopleSoft Partner and wish to get information on database performance benchmark ( or something like this)Where would you look for the info ?

Answer :

PeopleSoft Knowledge base
SYSAUDIT finds for
Orphaned Records


Question 4 :

Which RDBMS uses Tablespace?

Answer :

Oracle, DB2, Other Options: SQL Server, Informix, Sybase


Question 5 :

Changing Prompt Table with NO Edit to Prompt Table with Edit?

Answer :

Only selection of existing data is possible


Question 6 :

Which command is valid in both bootstrap and regular mode when operating the data mover?

Answer :

GRANT_USER


Question 7 :

PeopleCode events pertaining to Record Field:?

Answer :

FieldEdit, SaveEdit and RowDelete


Question 8 :

Which of the following are Record field events ?

Answer :

FieldChangeSearchSave and SavePreChange


Question 9 :

Which of the following commands can be run in Bootstrap mode?

Answer :

ENCRYPT_PASSWORD


Question 10 :

What commands are valid in BS mode?

Answer :

ENCRYPT_PASSWORD


Question 11 :

What views available in Application Designer project workspace?

Answer :

Development and Upgrade


Question 12 :

Which of the above record definitions is NOT stored on the database and is therefore NOT required to be built?

Answer :

Derived/Work Record


Question 13 :

You have downloaded an Application fix as a project from the customer connection. Where would you upgrade it to ?

Answer :

Demo


Question 14 :

PS Query definition is stored on which server?

Answer :

DB Server


Question 15 :

How do you login into BS mode?

Answer :

DB Access Id


Question 16 :

If you want to log into DataMover in Bootstrap mode, you would login as..?

Answer :

Database superuser


Question 17 :

What is added as new option in Build apart from Create Tables, Indexes, Views?

Answer :

Create Trigger


Question 18 :

Where will you configure for failover of Application Server (Scenario) -?

Answer :

Configuration.properties


Question 19 :

Which one of the following is a trasaction control statement ..?

Answer :

Commit


Question 20 :

What Record Changes does not affect Database?

Answer :

Change in List box in Record Field properties (correct)


Question 21 :

Which one of the following steps is NOT part of performing an upgrade?

Answer :

Apply all outstanding patches, prior to upgrade


Question 22 :

Update and Fixes: R-* files refers to?

Answer :

Application Updates and Fixes


Question 23 :

How do you set up table-sharing in PeopleTools applications?

Answer :

Add the field, SETID, as a key field to each table you want to share, and then define the set control field. PeopleSoft reserves ALL Message Sets (in Utilities, Message Catalog) up to which number?


Question 24 :

What is the default Crystal Report that PeopleSoft Query tool creates?

Answer :

ACTQRY.RPT


Question 25 :

(Some scenario) Find which is not part of AE Program, Options would be?

Answer :

Action,Section,Step,Event