Set - 5

Question 1 :

The Trace tab in Configuration Manager only traces Windows client (two-tier) interactions?

Answer :

True


Question 2 :

TriggerBusinessEvent is used for triggering the workflow and its written on workflow event. TriggerBusinessEvent has the syntax?

Answer :

TriggerBusinessEvent(BusProcess,BusActivity,BusEvent);


Question 3 :

The following is an entry from the application reviewer LOG File: start Field=PERSONAL_DATA.EMPLID-RowInit Temps=1 Stack=4 Source=233What does the Source=233 parameter in the above LOG file entry identify?

Answer :

The statement being executed is line 233 of the PeopleCode program.


Question 4 :

One-to-Many?

Answer :

Table 1 relates to 0,1 or many records in Table2, Table 2 relates to Table1 as one and only one table.


Question 5 :

What the following command will do? psadmin -p start -d hrdmo?

Answer :

Starts a Process Scheduler


Question 6 :

Which of the Task cannot be done through PSADMIN?

Answer :

Starting Web Server


Question 7 :

Activate Event is Valid for following?

Answer :

Standard & Secondary


Question 8 :

What is the result of the search with the following criteria in PS Books?

Answer :

SQL Table OR Field


Question 9 :

What category of commands can be executed in data mover?

Answer :

Sql , data mover commands


Question 10 :

The example below demonstrates the use of SQR flags in the configuration manager directories folder: -F C:PSHrmsSqrWhat do the above SQR flags signify to the SQR Report Writer upon execution?

Answer :

Specifies the output path


Question 11 :

The application server dynamically scales server processes according to the volume of transaction requests which is known as?

Answer :

Spawning


Question 12 :

Where do you create the process security groups?

Answer :

Security Administrator 20


Question 13 :

What is the event that fires after all database updates are over?

Answer :

Save post change


Question 14 :

In which one of the following views would you see the fields, criteria, and other details associated with the current query?

Answer :

Query view 9


Question 15 :

From the following statements which one is NOT true about Pub Broker?

Answer :

Pub Broker is invoked after Pub Contractor Handler evaluates routing rules and writes contract(s)


Question 16 :

From the following statements which one is NOT true about Pub Broker?

Answer :

psserver in configuration properties


Question 17 :

PeopleSoft tracks object changes using a system table. Which PeopleTools System table is used to track object changes?

Answer :

PSRELEASE


Question 18 :

PeopleSoft has its own naming convention for system and non-system (application) tables. In the list below, RECORDNAME refers to the name of any table or record.Referring to the

Answer :

above information, which one of the following identifies the naming convention PeopleSoft uses for system tables?
PSRECORDNAME


Question 19 :

Which is a record that PeopleTools adds to every level of the Message Structure during processing?

Answer :

PSCAMA


Question 20 :

What is the configuration file that contains the entire collection configuration values for a given application server domain?

Answer :

PSAPPSRV.CFG


Question 21 :

Which command shuts down an application server domain using a "forced" shutdown method?

Answer :

psadmin -c shutdown! -d ps800dmo


Question 22 :

The DB User mentioned in Connect ID should have permission to which Three PeopleSoft Tables?

Answer :

PSACCESPRFLPSSTATUS PSOPRDEFN


Question 23 :

PeopleSoft has its own naming convention for system and non-system (application) tables. In the list below, RECORDNAME refers to the name of any table or record.Referring to the above information, which one of the following identifies the naming convention PeopleSoft uses for non-system(application) tables?

Answer :

PS_RECORDNAME


Question 24 :

The initial values that you see in PSADMIN are derived from the configuration template that you select when you create your domain. Where these templates reside in the system?

Answer :

PS_HOME/appserv in the Application Server


Question 25 :

You just finished customization work that involved the creation of many new objects. You must now migrate these objects from your development database (source) to a testing database (target) to conduct more elaborate testing.Referring to the above information, why would adding your objects to a Project streamline the migration to a new database?

Answer :

Projects provide the ability to migrate all objects at once or each object type individually. *