Set - 6

Question 1 :

Which of the following menu options allows you to modify the Last Process Instance Number used within the system?

Answer :

Process Scheduler, Use, Process Definitions


Question 2 :

Trace 255 command line option produces the trace file with the name?

Answer :

PID.AET


Question 3 :

Where can u see the status of the job report and details in secured way?

Answer :

Process monitor


Question 4 :

Non Repudiation property can be set?

Answer :

PIA-.PeopleTools-> Integration Broker->Node DefinitionApplication Designer->Message ->Properties


Question 5 :

If you delete a page from PSPT application which all tables are affected –?

Answer :

People Tools


Question 6 :

If u change the long name of translate field what object to be altered?

Answer :

Page def


Question 7 :

When do configuration changes made using the configuration Manager take effect?

Answer :

Once you exit PeopleSoft and log back in.


Question 8 :

Which one of the following is NOT a valid PeopleSoft query type?

Answer :

Message agent queries
Interlink data type can be declared as?
Local


Question 9 :

The following ApiObject data type objects can't be declared as Global:?

Answer :

JavaObject


Question 10 :

PeopleSoft's hub to handle complex system-to-system interactions.?

Answer :

Integration Broker


Question 11 :

Suppose the CEO wants a list of the departments whose MINIMUM salary is greater than $100,000. Your manager asks you to determine the quickest method to deliver this data to the CEO. Since writing an SQR will take too much time, you decide to use PeopleSoft query. Referring to the above, what function would you use, in combination with the aggregate function "Minimum" to produce the result set required?

Answer :

HAVING CRITERIA 18.


Question 12 :

DoSave( ) can be called from one of the following events?

Answer :

FieldEdit, FieldChange, MenuItemSelected MenuItemSelected, Save Prechange & SavePostChange


Question 13 :

In which PeopleCode event does ALL data validation take place?

Answer :

FieldEdit


Question 14 :

Peoplecode attached with Push Button can be associated with which of the following events?

Answer :

Field Edit, Field Change


Question 15 :

People Soft allows multiple long fields per State Record?

Answer :

False


Question 16 :

AE does Parse SQL?

Answer :

False


Question 17 :

A PeopleCode program is automatically saved to a file while you're working on it. This checkpoint will NOT occur at which the following times:?

Answer :

Every 5 Mins


Question 18 :

We define business rules PeopleCode on?

Answer :

event definition


Question 19 :

Which of the following record is not found in database?

Answer :

Derived work record


Question 20 :

What is the logic used by Component Buffer?

Answer :

Depth First Algorithm


Question 21 :

Two Program views of AE Program?

Answer :

Definition, Program flow


Question 22 :

You have 3 App. Servers where do you define the Failover.?

Answer :

Configuration Properties


Question 23 :

Query is split into what?

Answer :

Component and Query view


Question 24 :

Menu path provides path to?

Answer :

Component


Question 25 :

When Auto-join check box is checked what does it mean?

Answer :

Common key fields