Set - 8

Question 1 :

PSWORKLIST record is used for workflow routing . It should contains minimum of ?

Answer :

6 keys in Ascending orders


Question 2 :

SQL Queries on PS_STAFF table?

Answer :

3 Questions on this table with different queries and results


Question 3 :

Let us take a Temp Table TMP_TAO.
In People Tools options the following instance settings are done
Temp Table Instances (Total) : 5
Temp Table Instances (Online): 4
In AE1 App Engine Program the instance count to TMP_TAO is 3
In AE2 App Engine Program the instance count to TMP_TAO is 5.
How many instances are created to TMP_TAO ?

Answer :

13


Question 4 :

PeopleCode variables (global, component, local, and parameter), method, and property names can now be up to _______ characters long?

Answer :

1000


Question 5 :

PeopleSoft reserves ALL WinHelp context numbers (in Utilities, PeopleTools Options) up to which number?

Answer :

10,000,000


Question 6 :

File format u can download query result?

Answer :

1. XLS 2. CSV


Question 7 :

Which one of the following tree types is NOT supported in the PeopleSoft tree manager?

Answer :

1. Query trees
2. Combination trees


Question 8 :

Where is Unicode used?

Answer :

1) IBM DB2/UDB
2) Oracle
3) SQL Server


Question 9 :

What is the minimum number of objects an object group can consist of?

Answer :

1 19.


Question 10 :

Use of process profile?

Answer :

(scenario based on process profile / process group)Server o/p path override , process he can access